Template doosje

Standaard kun je kiezen voor een KwartetCadeau of een wit doosje. Je maakt spel wel helemaal compleet met een bedrukt doosje.

Met onderstaande templates voor Powerpoint en Photoshop maak je hier eenvoudig een goed passende afbeelding voor. Deze kun je dan eenvoudig via de kwartet maker toevoegen aan je ontwerp.

Met vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Powerpoint

  1. Download onze Powerpoint template
  2. Maak je ontwerp voor de bovenkant en zijkanten.
  3. Sla het geheel op als een JPG-bestand. Dit doe je door via het "bestand"-menu de optie "exporteren" te kiezen. Kies als bestandsformaat ".JPG". Indien je een engelstalige versie hebt, dan kies je voor de optie File->Export, met File Format JPEG.
  4. Als je op een Mac-computer werkt, dan kun je ook de breedte en hoogte van het jpg-bestand opgeven. Kies hier voor het formaat 1572 x 1843px.
  5. De geƫxporteerde afbeelding kun je direct gebruiken in onze kwartet maker.

Photoshop

  1. Download onze Photoshop template
  2. Maak je ontwerp voor de bovenkant en zijkanten.
  3. Sla de afbeelding vervolgens op als JPG-bestand. Kies bij het opslaan voor de hoogste compressie-kwaliteit en noem het "achterkant.jpg"
  4. De geƫxporteerde afbeelding kun je direct gebruiken in onze kwartet maker.

Wat onze klanten over ons zeggen

We zijn echt super tevreden over alle aspecten van de site, de afhandeling van vragen, de kwaliteit, de mogelijkheden etc. Echt een aanrader en super origineel zo'n cadeautje! Ga vooral zo door! Kirsten uit Schiedam Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 133 reviews
Echt heel leuk geworden. Ik ga mijn dochter verrassen op haar vrijgezellendag. Frederique uit Zeist Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 133 reviews
Het was zeer makkelijk en duidelijk om ons familie kwartet te maken. De anderen konden ook kijken hoe het er voor stond. We hebben het ook al met veel plezier gespeeld! Linda uit Heemskerk Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 133 reviews