Zakelijk

Met KwartetCadeau maak je onlineeen kwartetspel met je eigen foto'sin drie eenvoudige stappen

Zakelijk plezier met KwartetCadeau

  • Een persoonlijk cadeau voor je medewerkers?

  • Ondersteunend materiaal nodig bij een presentatie of workshop?

  • Onthouden worden door je relaties?

  • Origineel promotiemateriaal voor je klanten?

Geef een kwartetspel cadeau met eigen foto's en teksten of verras iemand met de KwartetBon!

Een smoelenkwartet met alle collega's, een bedrijfskwartet ter ondersteuning van een presentatie, een educatief kwartet - de mogelijkheden zijn eindeloos. Met het kwartetspel als duidelijk handvat kun je met je eigen foto's en teksten uitdrukken wat je wilt. Met KwartetCadeau blijf je zeker niet onopgemerkt.

Grotere oplages

Overweeg je een bestelling te plaatsen van meer dan vijf spellen? Bij bestelling van grotere oplages hanteren we aantrekkelijke kortingen, direct online in te zien voor oplages tot 400 stuks in ons uitgebreide prijsoverzicht. Voor oplages van meer dan 400 spellen kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Niet alleen kun je gebruik maken van ons programma waarmee je simpel online je eigen spel kunt maken door simpelweg je foto's te uploaden en begeleidende teksten in te voeren, ook kun je bij ons terecht voor een spel met geheel eigen opmaak. Daarnaast wordt de achterkant van je kwartetkaarten gratis bedrukt met een eigen afbeelding. Leuk met die ene groepsfoto of met het bedrijfslogo. Indien gewenst kun je ook de speldoos voorzien van een eigen afbeelding.

De KwartetBon

Niet alleen kun je als bedrijf bij ons terecht voor kwartetspellen in grotere oplages, ook leveren we cadeaubonnen waarmee ontvangers zelf een kwartetspel kunnen maken. Met de KwartetBon kan je klant, relatie of medewerker zelf een kwartetspel maken met eigen foto's en teksten. Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden om de KwartetBon een extra persoonlijk bedrijfstintje te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan een eigen website voor je bedrijf, waar alleen ontvangers van jouw KwartetBon hun kwartetspel kunnen maken. We vertellen je graag meer over onze uitgebreide service.

Meer informatie?

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder met vragen of speciale wensen.zakelijke partners