Pdf-bestand

Wil je de opmaak van je kaarten zelf regelen? Maak je eigen ontwerp en stuur ons je pdf-bestand per e-mail op info@kwartetcadeau.nl. Op deze pagina staan specificaties voor dit bestand.

Als je kennis hebt van Adobe InDesign, dan is dat het beste programma om dit bestand in te maken. Maar als je beter uit de voeten kunt met Powerpoint, dan kun daar ook mee aan de slag.

Algemeen

Voor het aanleveren van een eigen ontwerp moet het PDF-bestand als volgt zijn opgebouwd.

  • Voor elke kaart gebruik je een aparte pagina. Elke pagina heeft de afmetingen van 76 x 99 mm.
  • De achterkant voeg je eenmaal als laatste pagina toe.
  • Binnen elke pagina moet er een witte rand van minimaal 3mm aanwezig zijn. De achtergrond kleur kan niet doorlopen tot de rand.
  • Je kunt deze witrand mee laten lopen met de ronde hoeken van het kaartje. Hanteer hierbij een rondhoek met radius 5mm

TIP: we raden aan om je bestand even aan ons te mailen als je één kaart klaar hebt. We kunnen het bestand dan controleren op eventuele problemen voordat je de rest van je spel opmaakt.


InDesign

  1. Indien je bekend bent met Adobe Indesign is dit het programma dat het meest veelzijdig werkt.
  2. Je kunt ons een PDF-bestand aanleveren met formaat 76 x 99 mm.
  3. Elke pagina is één kaart en de laatste pagina is de achterkant.


Speldoos

Voor de speldoos heb je keuze uit een witte (onbedrukte) doos, een doos met standaard KwartetCadeau bedrukking of een doos met eigen bedrukking. Indien je zelf de bedrukking wilt aanleveren, dan kun je een extra pagina aan je bestand toevoegen met afmeting 133,1 mm bij 156 mm hebben (300 dpi). Let daarbij ook op hoe de zijkanten om de doos worden gevouwen. Download onze template voor de speldoos (PDF, Powerpoint).


Meer informatie?

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar andere mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag verder.

Wat onze klanten over ons zeggen

We zijn echt super tevreden over alle aspecten van de site, de afhandeling van vragen, de kwaliteit, de mogelijkheden etc. Echt een aanrader en super origineel zo'n cadeautje! Ga vooral zo door! Kirsten uit Schiedam Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 140 reviews
Het was zeer makkelijk en duidelijk om ons familie kwartet te maken. De anderen konden ook kijken hoe het er voor stond. We hebben het ook al met veel plezier gespeeld! Linda uit Heemskerk Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 140 reviews
Echt heel leuk geworden. Ik ga mijn dochter verrassen op haar vrijgezellendag. Frederique uit Zeist Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 140 reviews