Informatie

Algemeen

Wat kost een kwartetspel?
Een kwartetspel met acht kwartetten (= 32 kaarten) kost € 19,50. Je kunt je kwartetspel makkelijk uitbreiden met extra kwartetten (sets van vier kaarten) voor € 2,00 per kwartet. Bekijk voor een compleet overzicht onze pagina met prijzen.

Wanneer wordt mijn kwartetspel geleverd?
Je kunt je kwartetspel binnen 3 tot 4 werkdagen in de bus verwachten. We hebben ook een spoed service. Lees hierover meer op de levertijden pagina. Let op: je kwartetspel wordt pas in productie genomen nadat je betaling is ontvangen op onze rekening. Bij betaling met iDEAL ben je verzekerd van de beste levertijd. Let op dat bij bestellingen vanaf 50 stuks langere levertijden kunnen gelden.

Wat is de kwaliteit van de kwartetkaarten?
Onze kwartetspellen zijn een luxe versie van een standaard kwartetspel. De kaarten zijn extra groot en afgewerkt met een luxe beschermlaag. Het zijn dus echte kwaliteitskaarten die lang mooi blijven.

Uit hoeveel kaarten bestaat een kwartetspel?
Een basiskwartetspel bestaat uit 32 kaarten (= 8 kwartetten). Je kunt je kwartetspel uitbreiden met extra kwartetten tot maximaal 60 kaarten (= 15 kwartetten).

Hoe wordt het kwartetspel verpakt?
Elk kwartetspel wordt in een stevige, kleurig bedrukte speldoos verpakt.

Wat is het formaat van de kwartetkaarten?
Elke kaart is 7,6 x 9,8 cm (b x h). Het formaat is groter dan een standaard speelkaart.

Hoe groot zijn de foto's op de kwartetkaarten?
Elke foto wordt afgedrukt in het formaat 6 x 4,5 cm (breedte x hoogte). Let daarbij op dat het fotovlak liggend is. Voor het mooiste resultaat kun je het beste liggende foto's gebruiken.

Terug naar boven

Een kwartetspel maken

Moet ik een programma downloaden om een kwartetspel te kunnen maken?
Nee, je kunt je eigen kwartetspel helemaal online maken. Dit betekent dus dat je geen programma op je computer hoeft te installeren. Bovendien kun je vanaf elke willekeurige computer via het internet inloggen en foto's uploaden.

Kunnen anderen ook meedoen met mijn kwartetspel en foto's uploaden en teksten schrijven?
Ja, dat kan. Als je je inloggegevens doorgeeft aan iemand anders, dan kan deze persoon inloggen op jouw account. Handig als familie of vrienden nog leuke foto's hebben die je wilt gebruiken. Zij kunnen inloggen en zelf foto's toevoegen en kwartetkaarten maken. Wel willen we je er op wijzen dat je het risico van misbruik van je gegevens groter maakt door deze aan anderen bekend te maken.

Kan ik zelf een foto of afbeelding kiezen als achterkant van mijn kaarten?
Je kunt inderdaad zelf een foto of mooie afbeelding kiezen als achterkant. Alle kaarten in je kwartetspel krijgen dan deze persoonlijke achterkant. Een eigen achterkant kost € 2,50 per kwartetspel. Bij een bestelling vanaf 5 stuks is een eigen achterkant helemaal gratis.

Hoe maak ik een plaatje voor het doosje?
Standaard kun je kiezen voor een KwartetCadeau of een wit doosje. We kunnen de deksel van je doosje ook bedrukken met je eigen foto of afbeelding. Een doosje met eigen bedrukking kost € 3,50 per kwartetspel. Je kunt hiervoor een foto gebruiken. Ook hebben we een Powerpoint template waarmee je een goed passende afbeelding voor het doosje kunt maken.

Om de afbeelding in Powerpoint op te slaan, kies je de optie "Exporteer" uit het bestandsmenu. Selecteer "JPEG" als bestandtype en vul vervolgens voor breedte en hoogte de waarden 1572px en 1843px in. De afbeelding kun je nu direct gebruiken in onze online kwartetmaker.

Kan ik voor mijn kwartetspel afbeeldingen van internet gebruiken?
Dat kan. Let hierbij wel goed op de kwaliteit. Veel afbeeldingen op internet zijn namelijk erg klein. Hiervan krijg je tijdens het maken van je kwartetspel een melding. Je kunt de afbeelding wel gewoon gebruiken, maar de afbeelding vult dan niet het hele fotovlak. Voor de techneuten: de beste resolutie voor afbeeldingen is 1024 x 747 pixels. De minimale resolutie is 354 x 258 pixels.

Ik wil graag foto's van vroeger in mijn kwartetspel. Kan ik ingscande foto's gebruiken?
Dat is geen enkel probleem. Het bestand moet wel JPG-formaat hebben. Dit kun je meestal kiezen bij het inscannen van je foto. Let daarbij ook op dat je niet teveel witranden hebt.

Kan ik het maken van een kwartetspel onderbreken en later verder gaan?
Ja, dankzij je unieke inloggegevens kun je tijdens het maken van je kwartetspel stopppen en op een later tijdstip terugkomen. Je kunt je kwartetspel terugvinden door in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Terug naar boven

Bestellen

Op welke manieren kan ik betalen?
Je kunt betalen met iDEAL of een overschrijving. Je kwartetspel wordt in productie genomen na ontvangst van je betaling. Betaling met overschrijving duurt 1 tot 2 werkdagen. Als je op vrijdag, zaterdag of zondag bestelt en je wilt zeker zijn dat je bestelling meegaat in onze wekelijkse productieronde op maandag, dan kun je dus het beste met iDEAL betalen.

Ik wil een zakelijke bestelling plaatsen. Kan ik betalen met een factuur?
Dat kan. Je kunt bij betaalmethode kiezen voor betalen met overschrijving. Bij het veld opmerkingen geef je dan aan dat je graag een factuur ontvangt met het factuuradres (indien afwijkend van verzendadres).

Kan ik hetzelfde kwartetspel later nog een keer bestellen?
Ja, zo vaak als je wilt. Je kwartetspel blijft bewaard in je persoonlijke account en kun je zo vaak nabestellen als je wilt. Handig als familie en vrienden ook graag een exemplaar van een door jou gemaakt kwartetspel willen.

Ik wil mijn kwartetspel nog een keer bestellen, maar wil eerst nog wat foto's of teksten veranderen. Kan dat?
Dat kan. Als je inlogt, kies je achter je bestelde kwartetspel voor "Meer opties". Je kunt dan een kopie van je bestelde kwartetspel maken en hierin alles naar wens veranderen.

Terug naar boven

Bezorgen

Bezorgen jullie ook in het buitenland?
Momenteel bezorgen wij standaard in Nederland en België. Voor verzending naar andere landen kun je contact opnemen over de mogelijkheden en prijzen.

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal kwartetspellen dat je tegelijk bestelt.

Nederland
Aantal Prijs
1 kwartetspel € 2,95
2 kwartetspellen € 3,95
3 tot 6 kwartetspellen € 4,95
vanaf 7 kwartetspellen Gratis verzending

België
Aantal Prijs
1 kwartetspel € 3,95
2 tot 12 kwartetspellen € 4,95
vanaf 13 kwartetspellen Gratis verzending

Terug naar boven

Retouren

Ik ben niet tevreden. Kan ik mijn kwartetspel retour sturen?
Bij klachten met betrekking tot productiefouten of andere fouten die te wijten zijn aan KwartetCadeau werken we graag samen aan een oplossing die het probleem naar tevredenheid oplost.

Houd er wel rekening mee dat KwartetCadeau enkel op maat gemaakte producten levert. Alle producten van KwartetCadeau zijn daarom uitgesloten van het herroepingsrecht. Dit betekent dat KwartetCadeau wettelijk niet verplicht is een kwartetspel retour te nemen zonder opgaaf van reden of bij fouten die niet te wijten zijn aan KwartetCadeau. Natuurlijk kijken we wel graag of we bij problemen met je kwartetspel alsnog kunnen helpen bij het vinden van een oplossing.

Waar kan ik terecht met een klacht?
Klachten dienen uiterlijk binnen 14 dagen na bestelling schriftelijk (bijvoorbeeld per e-mail) kenbaar gemaakt te worden. Bij klachten omtrent kwaliteit en schade aan het product dient het kwartet of een duidelijke foto hiervan ter beoordeling naar KwartetCadeau gezonden te worden.

In overleg wordt altijd gezocht naar een passende oplossing. Indien de klacht niet in onderling overleg kan worden opgelost, kan contact opgenomen worden met de Geschillencommissie Webshop (zie voor meer info ook onze algemene voorwaarden).

Terug naar boven

Wat onze klanten over ons zeggen

Echt heel leuk geworden. Ik ga mijn dochter verrassen op haar vrijgezellendag. Frederique uit Zeist Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 138 reviews
Het was zeer makkelijk en duidelijk om ons familie kwartet te maken. De anderen konden ook kijken hoe het er voor stond. We hebben het ook al met veel plezier gespeeld! Linda uit Heemskerk Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 138 reviews
We zijn echt super tevreden over alle aspecten van de site, de afhandeling van vragen, de kwaliteit, de mogelijkheden etc. Echt een aanrader en super origineel zo'n cadeautje! Ga vooral zo door! Kirsten uit Schiedam Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 138 reviews