Wat krijg je

Wat krijg je?

Je steekt veel tijd om een mooi kwartetspel te maken. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van elk kwartetspel.

Niet alleen wordt je spel zorgvuldig met de hand gemaakt, ook wordt je kwartetspel luxe verpakt in een stevige speldoos. Zo kun jij er van op aan dat je spel vele jaren mee gaat.

Luxe kaarten van groot formaat

Luxe kaarten van groot formaat

Kwartetspellen van KwartetCadeau zijn van extra groot formaat, maar liefst 7,6 x 9,9 cm. Handig om in de hand houden en veel ruimte voor je foto's.

De kaarten zijn gemaakt van echt speelkaartenkarton, waardoor je niet door de kaarten heen kunt kijken, ook niet tegen het licht in.

Je kwartetkaarten worden luxe afgewerkt met linnenlaminaat. Deze extra laag zorgt ervoor dat de kaarten extra stevig zijn, nauwelijks verkleuren in het zonlicht en vlekken makkelijk te verwijderen zijn.

Je kunt al een kwartetspel maken
vanaf € 19,50.

Achterkant met eigen afbeelding

Achterkant met eigen afbeelding

Niet alleen de foto's en teksten van je kwartetspel bepaal je zelf, ook de achterkant van je kaarten is natuurlijk naar eigen keuze.

Je kunt kiezen uit een reeks ontwerpen in ons online programma, maar je kunt ook zelf een leuke afbeelding of foto gebruiken.

KwartetCadeau

9.4
9.4 /10 gebaseerd op 786 reviews
Klanten over KwartetCadeau