Wat krijg je

Wat krijg je?

Kwartetspel in groot formaatmet een prachtig speldoosje Maak je kwartetspel >>
Simpel om te maken
Via je telefoon of computer
Kant en klaar sjabloon
De mooiste kaarten
Extra groot formaat kaarten
Met luxe linnen beschermlaag
Zelf ontwerp aanleveren
Eigen ontwerp voor je kaarten? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.
Tevreden klanten
Klantenbeoordeling van 9.6
Hulp nodig? We staan voor je klaar!
Je eigen kwartetspel met je leukste foto's

Je eigen kwartetspel met je leukste foto's

Speel met je eigen familie, vrienden of collega's de hoofdrol in je eigen kwartetspel! Kies in ons online programma één van onze kwartetsjablonen en upload je leukste foto's met je eigen teksten.

Je kunt kiezen uit een kwartetspel met 8 tot wel 15 sets van 4 kaarten.

Bestellen kan al vanaf één exemplaar maar we verzorgen ook graag grotere oplages.

Luxe kaarten van groot formaat

Kwartetkaarten

De kaarten van je spel zijn van extra groot formaat (7,6 x 9,9 cm). Handig om in de hand houden en lekker veel ruimte voor je foto's!

Je spel wordt hoogwaardig gedrukt op speelkaartenkarton, waardoor je niet door de kaarten heen kunt kijken, ook niet tegen het licht in.

Tot slot worden je kaarten luxe afgewerkt met linnenlaminaat. Deze beschermlaag zorgt ervoor dat de kaarten extra stevig zijn, nauwelijks verkleuren in het zonlicht en vlekken makkelijk te verwijderen zijn.

Achterkant met eigen foto

Achterkant van je kwartetkaarten

Voor de achterkant kun je kiezen uit een reeks standaard ontwerpen in ons online programma, maar je kunt ook zelf een leuke afbeelding of foto kiezen.

Speldoos met eigen foto

Speldoos

Elk spel wordt verpakt in een stevige speldoos met los deksel. Je kunt hierbij kiezen voor een onbedrukte, witte speldoos of een standaard KwartetCadeau bedrukking.

Wil je je kwartetspel helemaal op en top persoonlijk maken? Dan kun je ook nog kiezen voor bedrukking van de speldoos met je eigen foto of afbeelding.

Wat onze klanten over ons zeggen

We zijn echt super tevreden over alle aspecten van de site, de afhandeling van vragen, de kwaliteit, de mogelijkheden etc. Echt een aanrader en super origineel zo'n cadeautje! Ga vooral zo door! Kirsten uit Schiedam Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 138 reviews
Het was zeer makkelijk en duidelijk om ons familie kwartet te maken. De anderen konden ook kijken hoe het er voor stond. We hebben het ook al met veel plezier gespeeld! Linda uit Heemskerk Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 138 reviews
Echt heel leuk geworden. Ik ga mijn dochter verrassen op haar vrijgezellendag. Frederique uit Zeist Lees alle reviews op kiyoh.com

KwartetCadeau

9.6
9.6 /10 gebaseerd op 138 reviews