Winnen met Mama Magazine

winnen_met_mama_magazine

Nog eventjes en de meest feestelijke maand van het jaar staat weer voor de deur. Een leuke maar ook dure tijd, vooral voor moeders.

Daar weten ze bij Mama Magazine alles van. Daarom kan je nu via hun website het leukste cadeau van het jaar winnen: een kwartet van KwartetCadeau.

"Een oer-Hollands potje kwartetten blijft leuk. Met KwartetCadeau kun je nu eenvoudig een eigen kwartetspel maken, met zelfgekozen thema's en foto's. Een origineel cadeau, bijvoorbeeld voor de feestdagen, een speciaal jubileum of als huwelijksgeschenk. Selecteer je mooiste vakantiefoto's, meest dierbare familiefoto's of hilarische jeugdfoto's en stel online je eigen kwartetspel samen. Zo wordt een potje kwartetten voortaan een avondje herinneringen ophalen!"

Leuke tip op Facebook van een handige fabulous Mama: "Ja!! Voor 4 kinderen kado's kopen. Is dit alvast een mooi gezamelijk kado!".

Wil jij in 2013 ook gezellig kwartetten? Vraag dan aan de Sint of hij namens jou even op de website van Mama Magazine kijkt en mailt naar lezersactiemama@bonniermedia.nl