KwartetCadeau op Flavourites blog

kwartetcadeau_op_flavourites_blog

Wie kent Flavourites niet, de website die de allerleukste webwinkels voor je op een rijtje zet.

Maar ken je hun blog ook al? Daarop laten ze je kennismaken met mooie producten en websites. En deze keer worden onze kwartetten getipt.

"Ken je dat? Die berg foto's wordt maar groter en groter en groter... Ik schiet in een maand tijd ongeveer net zoveel foto's als mijn ouders mijn hele jeugd van mij maakten. Dagje uit, alledaagse maar o, zo leuke momenten met de kids, etentje met vriendinnen, inspiratiesessies met collega's, vakanties en ga zo maar door. Alles gaat hup, zo de computer in. Al jarenlang. Totdat ik me realiseerde dat ik maar verzamelde en verzamelde, maar nooit meer foto's inplakte of digitale albums maakte. Weet je wat ik ga doen met de aller-, allerleukste foto's? Daarvan maak ik... een kwartet van de webshop Kwartetcadeau.nl. Ja echt, je leest het goed! Hahaha, lekker kwartetten met lief en kids. "Mag ik van jou van 'Het eerste jaar van Kiki', Kiki smeert fruithap in haar haren?" "Nee, heb ik niet. Mag ik van jou van 'Verbouwing', iPhone valt in de bak met latex?".

"Dat wordt avond aan avond herinneringen ophalen aan al die leuke, ontroerende, hilarische en onvergetelijke momenten uit ons leven. En zijn we helemaal klaar met dit kwartet? Dan maak ik weer een nieuw kwartet, met andere foto's. Superleuk, toch?"

Dat klinkt zeker leuk! Ben jij ook zo creatief en net als Natascha zo'n enorme collectie geweldige foto's die een mooi plaatsje verdienen? Maak dan snel je eigen kwartetspel en speel een potje kwartet met je leukste herinneringen.

Lees hier het hele blog over KwartetCadeau op flavourites.nl.