Phone Vragen? Bel 010-3007113
Vrienden
Jubileum
Huwelijk
Familie
Vakantie
Cornerleft
Cornertop

Een origineel en persoonlijk cadeau voor een huwelijk is een echte uitdaging. Je wilt graag laten zien wat de bruid of bruidegom voor je betekent op je eigen manier. En je wilt een origineel cadeau geven. Een huwelijk is tenslotte een bijzondere gelegenheid dat een bijzonder cadeau verdient.

Met KwartetCadeau maak je je eigen unieke fotokwartet voor het bruidspaar: een prachtige herinnering met een lach en een traan. Grappig, origineel en zeer persoonlijk.

Ga snel aan de slag met je eigen kwartetspel

Hoe maak ik een mooi huwelijkskwartet?

Het mooiste cadeau maak je door jouw ideeën en herinneringen, eventueel samen met anderen, te verwerken in het fotokwartet. Voor de leukste foto's kun je in je eigen voorraad digitale foto's snuffelen of anderen om foto's vragen. Ook oude jeugdfoto's kun je scannen en gebruiken. Maar denk ook eens aan grappige afbeeldingen op internet, zoals lievelingseten of favoriete series uit de jeugd van de bruid of bruidegom. Zo wordt je kwartet een uniek huwelijkscadeau dat niemand anders kan geven.

Tip: Tijdens de bruiloft worden veel foto's genomen. Ook hiermee kun je een prachtig huwelijkskwartet maken. Het bovenstaande kwartet is hiervan een voorbeeld.

Of als cadeau tijdens het vrijgezellenfeest

Dan is er natuurlijk ook nog het vrijgezellenfeest. Een uitgelezen kans om met een zelfgemaakt kwartet op een originele manier het leven van de aanstaande bruid of bruidegom door te nemen. Met het geven van een vrienden- of vriendinnenkwartet kun je tijdens het etentje of drankje speciale aandacht geven aan alle geweldige momenten die jullie hebben beleefd. Zeker weten dat de mooiste verhalen naar boven komen!

Tip: Maak veel foto's tijdens het vrijgezellenfeest en maak daarmee een kwartet. Een leuke herinnering aan jullie geweldige feest voor de bruid of bruidegom en zeer geschikt als grappig en origineel huwelijkscadeau.

Inspiratie nodig?

Hieronder een verzameling tips om van je kwartet een leuk en origineel cadeau te maken.

  • Verdeel de kwartetten naar levensfase. Elk kwartet beschrijft een ander deel uit het leven, zoals de bruid of bruidegom als baby, kleuter, kind, puber, eerste jaren met de bruidegom/bruid, als vader/moeder.
  • Verdeel de kwartetten naar personen. Elk kwartet beschrijft een ander deel van de familie, zoals ouders, kinderen, broers/zussen of namen van vriend(inn)en.
  • Verdeel de kwartetten naar gebeurtenissen. Elk kwartet beschrijft een ervaring, herinnering of opvallend moment. Hiermee kun je alle kanten op: vakanties, uitgaan, bijzondere prestaties, memorabele momenten, enzovoorts.
Webshop_keurmerk
Copyright © 2007-2015 Dodidop b.v. | Zomerhofstraat 71 / 120 | 3032 CK | Rotterdam | 010-3007113 | info@kwartetcadeau.nl